• facebook
  • linkedin
  • kvidre
  • Youtube
  • info@gowinmachinery.com
  • 0086 760 85761562
Indsprøjtningssystem-pakning og forsendelse

GOWINs GW-S360L-maskine tester med succes PIN-POST-ISOLATOR

GOWIN's GW-S360L
23. juli 2024 – zhongshan, guangdong – GOWIN, en førende producent af industrielle testmaskiner, annoncerer stolt, at dens GW-S360L maskine har testet PIN POST ISOLATOREN, hvilket viser dens pålidelighed og effektivitet i isolatortestning.

GW-S360L maskinen, der er kendt for sin avancerede teknologi og præcision, udførte en række strenge tests på PIN POST ISOLATOREN.Disse test bekræftede isolatorens holdbarhed og ydeevne, hvilket sikrer, at den lever op til de højeste industristandarder.

"Vi er begejstrede for ydeevnen af ​​GW-S360L maskinen i test af PIN POST ISOLATOR," sagde Victor Lee, CEO for GOWIN."Denne vellykkede test understreger vores forpligtelse til at levere testløsninger i topkvalitet til vores kunder.GW-S360L's evne til at levere nøjagtige og pålidelige resultater er et vidnesbyrd om vores dedikation til innovation og ekspertise."

GOWINs GW-S360L-maskine er designet til at håndtere en række forskellige isolatortest, hvilket gør den til et vigtigt værktøj for virksomheder i el- og fremstillingsindustrien.Dens brugervenlige grænseflade og robuste konstruktion gør det til et foretrukket valg for fagfolk, der søger pålideligt testudstyr.

**Om GOWIN:**
GOWIN er en kendt producent af gummiindsprøjtningsmaskiner, der har specialiseret sig i innovative løsninger til forskellige industrier.Med fokus på kvalitet og kundetilfredshed leverer GOWIN pålideligt og effektivt testudstyr, der opfylder kundernes skiftende behov.

**Kontakt:**
Yoson
Marketingdirektør
GOWIN
Telefon: (86) 132 8631 7286
Email: yoson@gowinmachinery.com


Indlægstid: 23-jul-2024